AvePoint kiest voor pr-bureau Lubbers De Jong om naamsbekendheid in Nederland te vergroten

Den Haag, 18 oktober 2018 – AvePoint, leverancier van backup- en datamanagement-software voor enterprise collaboration systemen, heeft voor pr-bureau Lubbers De Jong gekozen om de communicatie- en pr-activiteiten in Nederland te versterken. Het bedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid, omdat het een bijna essentiële aanvulling levert op samenwerkingsplatformen als Microsoft Office 365 en Sharepoint.

AvePoint versnelt de digitale transformatie van organisaties met oplossingen voor beheren van gegevens in Office 365 en Sharepoint. In tijden van steeds strengere wet- en regelgeving zorgt AvePoint ervoor dat bedrijven veilige backups kunnen maken van alle gegevens in hun enterprise collaboration platformen, en daarnaast regels voor datamanagement, operational governance en compliance kunnen implementeren. Dit is essentieel voor bedrijven die aan hun wettelijke verplichtingen willen voldoen, en de aanhoudende datagroei beheersbaar willen maken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 16.000 klanten in diverse sectoren, van juridische, financiële en productiebedrijven tot zorginstanties, onderwijs, de maakindustrie, overheden en defensie.

Hylke van der Velde, country Manager Nederland bij AvePoint: Lubbers de Jong is als pr-bureau gespecialiseerd in technologie, en organiseert bovendien de Digital Transformers Awards, wat precies ons speelveld is. Wij helpen organisaties bij hun digitale transformatie, en zorgen dat zij op een duurzame manier met hun gegevens kunnen werken, of dit nu in een cloud, on-premises of hybride omgeving is. Samen met Lubbers De Jong willen we ons verhaal in Nederland breder onder de aandacht krijgen.”

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “We zijn zeer verheugd een internationale speler als AvePoint aan ons klantenbestand toe te kunnen voegen. AvePoint heeft een goede naam in de internationale markt, maar is in Nederland nog wat onderbelicht. Hier gaan we wat aan doen.”

Over AvePoint
Meer dan 16.000 bedrijven en 6 miljoen SharePoint- en Office 365-gebruikers wereldwijd vertrouwen op AvePoint-software en -diensten voor datamigratie, backup, beveiliging en beheer van hun gegevens, zowel in de cloud, on-premises als in hybride omgevingen. AvePoint richt zich op operational governance, duurzame adoptie van enterprise collaboration, datamanagement en databescherming. De oplossingen van Avepoint worden gebruikt in diverse sectoren, van juridische, financiële en productiebedrijven tot zorginstanties, onderwijs, de maakindustrie, overheden en defensie. Het bedrijf is Microsoft Global ISV Partner, was viermaal Microsoft Partner of the Year, heeft zes keer de Inc. 500/5000 lijst gehaald, en kwam vijf keer voor in de Deloitte Technology Fast 500. AvePoint is opgericht in 2001, en heeft zijn hoofdkantoor in Jersey City, NJ. Voor meer informatie www.avepoint.com.

Over Lubbers De Jong
Lubbers De Jong is een Amsterdams pr-bureau gespecialiseerd in technologie. Al dertig jaar ondersteunt het bedrijf nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Interxion en is sponsor van de Plastic Soup Foundation, de Nederlandse Data Science Prijzen en organiseert jaarlijks de Digital Transformers Awards. Lubbers De Jong is winnaar van de Dutch PR Award en maakt deel uit van PR Boutiques International.

Dit persbericht en aanvullend beeldmateriaal is ook online te vinden.

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers De Jong
Onno Louwen
onno@lubbersdejong.nl

0031 (0)20 205 04 25

Media Contact

Nicole Caci

pr@avepoint.com

(201) 201-8143

Investor Contact

Jamie Arestia

ir@avepoint.com

(551) 220-5654