Winvision

Let's talk about IT! .... is niet voor niets onze slogan. IT zit in onze hart en nieren en passie voor Microsoft techniek is wat iedereen binnen Winvision verbindt. We willen voorloper zijn en blijven op het gebied van Microsoft technologie, omdat we geloven in de kracht van dat platform. De techniek is hierbij een middel en geen doel op zich, behalve als we een bijvoorbeeld een hackaton organiseren. Dan gaan we op zoek naar de mogelijkheden van de laatste Microsoft technologieën, het liefst als ze nog in bèta zijn.

Op basis van deze inzichten kunnen we onze klanten voorzien van vooruitstrevende IT oplossingen die ondersteunend zijn aan het bedrijfsresultaat. Met creativiteit, samenwerken en klantgerichtheid als kerncompetenties onderscheiden we onszelf en zijn we de beste Microsoft partner denkbaar. We praten graag over IT, en nodigen iedereen uit om mee te praten!

ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Gold Certified Partner behoort Winvision wereldwijd tot de top. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 medewerkers.

Visit their website

  • Winvision Logo
  • Country Netherlands
  • Partner Type Value Added Reseller
  • Industry Information Technology, Technology