Ratho B.V.

Ratho B.V. is een full-service dienstverlener op het gebied van ICT. Wij richten uw eigen ICT omgeving in volgens de laatste ontwikkelingen, maar dan wel op een voor u begrijpelijke en werkbare wijze. Wij helpen u met alle zaken en vragen op het gebied van ICT; van advies tot aan de implementatie. Daarbij houden wij altijd rekening met uw wensen en behoeften. Onze producten en diensten hebben één doel: ervoor zorgen dat u zich met zaken bezig kunt houden waar ú goed in bent, terwijl wij alles op ICT gebied regelen.

Of het nu gaat om de aanschaf en aanleg van (complexe) netwerken, over het (tijdelijk) overnemen van uw systeembeheer, het ontwikkelen van een complete website of over hoe een bepaald Office programma werkt; wij denken met u mee, geven advies, voeren het uit en helpen u graag met al uw vragen. Stabiliteit, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn begrippen die centraal staan bij Ratho.

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers en partners en leveren uitsluitend hard- en software van toonaangevende fabrikanten. Met op Microsoft gebaseerde technologie en toepassingen leveren wij de beste oplossingen voor uw bedrijf. Er werken bij ons alleen gecertificeerde werknemers, en we zijn gespecialiseerd op het gebied van onderwijsinstellingen en het MKB. Zo voorzien wij uw ICT omgeving van alle gemakken en kan uw instelling of onderneming zich volledig concentreren op de eigen strategie en kernactiviteiten.

Visit their website

  • Ratho B.V. Logo
  • Country Netherlands
  • Partner Type Value Added Reseller
  • Industry Information Technology, Consulting, Technology, Professional Services